Hardloop navigatie

Harlopen doen we steeds vaker, we willen van alles weten, van loop ik de goede kand op, is mijn hartslag wel ok, hoe ver heb ik gelopen. Alle genoemde apparaten hebben daar een antwoord op, is het niet met navigatie, dan wel houdt hij je hartslag in de gaten, kijk wat binnen uw budget past en maak daar binnen uw keuze.

Wandel navigatie

Wat is er niet mooier dan wandelend te genieten van de natuur, daarbij is het soms handig om een traject via uw navagtieapparaat te wandelen, sommige modellen hebben zelfs een verrassing route voor u klaar staan, spannend, nee natuurlijk niet, hij brengt je ook weer thuis..

Garmin Fietsnavigatie

We fietsen allemaal steeds meer en met de e-bike ook steeds verder, weet de snelste weg dan maar eens terug te vinden... Garmin heeft daarvoor diverse fiets navigatie systemen ontworpen, voor de recreatieve fietser maar ook voor de veel eisende sportievelingen onder ons.

Mio Fietsnavigatie

Naast Garmin is Mio ook een speler op de navigatiemarkt, ook hierbij zijn uitgebreide modellen beschikbaar, van eenvoudig te gebruiken tot types met GPS en navigatie binnen heel Europa.

Garmin autonavigatie

Autonavigatie, is niet meer weg te denken, we hebben enkele Garmin Modellen voor u geselecteerd, maar niet gevonden wat u zoekt gebruik dan onze zoektool.

Niets gevonden

Maak dan hier uw keuze (selectieveld alle artikelen), vul een zoekterm in, heeft u te veel resultaten (bv. "computers"), pas dan u zoekterm aan (bv. in: "acer computers")...

Wie zijn wij